Milunović
Izvor: Twitter

Odugovlačenjem sa potpisivanjem novog ugovora Nemanja Milunović je jasno dao do znanja čelnicima Zvezde da neće ostajati u Srbiji što je danas zvanično i potvrđeno.

Nadali su se na Marakani da će visoki štoper ipak promijeniti odluku pošto je izrastao u ključnog štuba odbrane kod Dejana Stankovića.

Zbog toga je Zvezda bila spremna da čeka Nemanju sa odlukom da li će produžiti ugovor sve do 10. juna, ali je on riješio da odgovor da baš danas.

Naime, Milunović je zvanično postao novi fudbaler turske Alanje. Turski prvoligaš i jedno od najprijatnijih iznenađenja prošle sezone saopštio je da je 32-godišnji defanzivac potpisao dvogodišnji ugovor.

Imao je on i ponude iz Rusije, Saudijske Arabije i ostalih platežno jakih i dobro plaćenih zemalja, ali se na kraju odlučio da ode put Turske.

Planirao je Dejan Stanković da upari Milunovića zajedno sa Aleksandrom Dragovićem i da njih dvojica čine štoperski tandem koji će uvesti crveno-bijele u Ligu šampiona, ali od toga nema ništa.

Umjesto Milunovića rupu nastalu u sredini odbrane će popuniti Srđan Babić koji se vratio sa pozajmice iz portugalskog Famalikaa gdje je odigrao vrlo dobru sezonu.

Nadaju se u Zvezdi da će Babić sa takvom formom nastaviti i da će na pravi način nadoknaditi izostanak Milunovića.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име