Božović
Izvor: Instagram
Miodrag Božović istakao je zadovoljstvo nakon pobjede svog tima nad Lokomotivom iz Moskve.

Arsenal iz Tule je na čelu sa Miogradom Božovićem ostvario odličnu pobjedu sa 3:1 nad Lokomotivom iz Moskve.

– Realno smo nadigrali Lokomotivu. Bili smo bolji, razigrani, što pokazuje rezultat. Pogodak u centar, kojem smo se nadali, a ako je po onoj našoj narodnoj da i ćorava koka ubode neko zrno, bar je lijepo. Nisu mi džabe naši navijači napravili transparent pred Zenit u liku Drakule. Šalu na stranu, šampion je ozbiljan tim, a nagrada je stigla evro golom u poslednjem minutu. Sreća prati hrabre, ali izgleda da kada su jači na suprotnoj strani momci daju više od realnih mogućnosti.

Dobro se sve otvorilo i išlo prema našem planu. Oni se nisu pitali, samo su u zaustavnom vremenu ublažili poraz. Super su tim, a nama je “pomoglo” što su četiri dana prije imali mnogo težak okrsaj sa Lacijom. Potrošili su se i velika tri boda su nas dovela iznad crte u borbi za opstanak.

Oni su uspjeli da savladaju Zenit iz Sankt Peterburga sa 2:1, dok su neriješeno igrali sa Spartakom (1:1) i CSKA (2:2). Sada ih očekuju još dva gostovanja, protiv Himkija, kao i protiv CSKA u Moskvi.

– Slijedi okršaj sa Himkijem. Mnogo važan, da pokušamo da dođemo bar do remija, a onda slijedi završni čin za ovu godinu protiv CSKA.

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име