Miodrag Džudović: Iznenadio me je poziv Budućnosti, obećao sam profesionalan odnos i težak rad

0
331
Miodrag
Foto: Meridian Sport
Fudbalski klub Budućnost predstavio je danas novog šefa stručnog štaba Miodraga Džudovića.

Na predstavljanju pred neuobičajeno velikim broju predstavnika medija bivši reprezentativac istakao je da mu je velika čast i izazov to što će sjesti na klupu najtrofejnijeg kluba u Crnoj Gori.

“Izazov za svakog trenera je voditi Budućnost. To je veliki klub, a ja se već duže vrijeme spremam za takve stvari. Poziv je došao iznenada, ali ja sam bio spreman i uz razumijevanje FSCG, dobio sam razriješene ruke da mogu da pregovaram i na kraju da se dogovorim. Nijesam tu prvi put, vodio sam ekipu samostalno četiri kola, a tada sam uspio da dobijem povjerenje tadašnje uprave kluba koja mi je ponudila produžetak saradnje. U tom trenutku nijesam bio spreman, jer nijesam posjedovao licencu”, rekao je na početku predstavljanja Miodrag Džudović koji je dodao da se upoznao sa kvalitetom ekipe:

“Ekipu dosta dobro poznajem. Pokušaću da se što prije adaptiram. Ne mogu da dajem opšte crte oko situacije u ekipi, zbog čega je došli do nekih odlazaka i slično. U ovom trenutku ne mogu da govorim o selekciji jer je ona takva kakva je. Spreman sam da radim sa tim što imam. Selekcija je mogla biti bolja, ali to su trenutne okolnosti”, dodao je on.

Miodrag Džudović istakao je da će upravi kluba obećao profesionalan i težak rad.

“Čim sa prihvatio ponudu Budućnosti nijesam obećao titule i trofeje u Kupu. Ali svakako jesam težak i odgovoran rad iz kojeg će sve to i doći. Sigurna sam da ćemo zajedničkim radom uspjeti da dođemo do cilja”, rekao je Džudović.

Bivši reprezentativac rekao je da stručni štab neće pretrpjeti velike promjene.

“Božidar Vuksanović, Nenad Vukčević i Blažo Igumanović će ostati u stručnom štabu dok će jedno mjesto za sada ostati upražnjeno. Smatram da u ovom trenutku ne treba mnogo mijenjati, jer su to ljudi koje dobro poznajem i koji su profesionalci. Poslije određenog peroioda ću iriješiti ko bi to mogao dodatno da nam pomogne”, zaključio je Miodrag Džudović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име