Miodrag Radulović
foto: Reuters
Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore, Miodrag Radulović, uprkos tome što nije ostvarena pobjeda, bio je zadovoljan duelom protiv Letonije.

Crna Gora i gosi iz Letonije podijelili su bodove u Podgorici – 0:0.

“Jednostavno nije nam se dalo, počeli smo utakmicu onako kako smo se dogovorili. Agresija od prvog minuta, nijesmo dali gol na vrijeme i sve bi bilo drugačije da je jedna od bezbrojnih prilika ušla u gol. Tragedija je ta da smo u jednoj ovakvoj utakmici koja je odlučivala da se primaknemo vrhu, bili bez Jovetića, Savića, ali ni Điđa nije bilo od početka. Bez ta tri igrača sam zadovoljna igrom, svi igrači su dali maksimum trudili su se, ali nijesmo dali gol,” kazao je Miodrag Radulović za Novu M nakon meča.

U drugom cikusu kvalifikacija, Crna Gora je osvojila svega dva od devet bodova.

“Ritam od tri utakmice za sedam dana je poguban za reprezentacije koje nemaju veliki fond igrača. Mislim da smo ipak uspjeli da osvježimo tim, išla je lopta, ali nijesmo dali gol. Moramo još jednom da pohvalim momke, ovako se bori za državni grb. Borićemo se za svaki bod. U ovom ciklus želimo da napravimo pomak i u igri i u rezultatu. Imamo već osam bodova, napravili smo tu pomak u odnosu na prethodne kvalifikacije, nadam se da ćemo u novembru biti kompletni”, zaključio je Miodrag Radulović.