Miodrag VUkotić
Foto: FSCG
Sekektor mlade reprezentacije, Miodrag Vukotić, saopštio je spisak igrača na koje računa za posljednji meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

,,Sokolićiˮ nemaju šansi da se plasiraju na završni turnir, a to je i razlog zašto je selektor Miodrag Vukotić na spisku od 25 igrača pozvao samo one koji imaju pravo nastupa i u sljedećem takmičarskom ciklusu.

”Obzirom da više nemamo šansi za neki veći plasman u našoj grupi, odlučili smo se da na spisku budu samo igrači koji će imati pravo nastupa i u sljedećem ciklusu. Na taj način će takmičarski meč u Skoplju za njih biti početak priprema za naredne kvalifikacije. Zbog administrativnih problema nijesmo mogli da pozovemo još neke igrače, ali se nadam da ćemo na sljedećim okupljanjima imati veći fond igrača na raspolaganju”, rekao je selektor Miodrag Vukotić.

,,Sokoli“ su se okupili danas u Podgorici, gdje će trenirati do polaska za Skoplje.

Vukotić je pozvao 25 igrača – golmani: Balša Popović (Grbalj), Nikola Ivezić (Podgorica), Sergej Joksimović (OFK Titograd); odbrana: Ognjen Obradović (Iskra), Anto Babić, Bogdan Milić (Budućnost), Stefan Milić (Varaždin, Hrvatska), Bojan Roganović, Amir Muzurović (OFK Titograd), Džonatan Drešaj (Dečić), Nikola Janjić (Sutjeska); vezni red: Danilo Pešukić (Dečić), Ivan Bojović (Budućnost), Miloš Brnović, Ognjen Gašević (OFK Titograd), Srđan Krstović, Lazar Lambulić (Zeta), Milan Vukotić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Aleksa Latković (Osijek, Hrvatska), Marko Matanović (Jezero), Matija Račić (Iskra), Nikola Tripković (Podgorica); napad: Nikola Krstović (Crvena zvezda, Srbija), Lazar Mijović (Budućnost), Marko Rakonjac (Čukarički, Srbija).

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име