Miodrag Vukotić
foto: FSCG
Selektor fudbalske reprezentacije do 21 godine, Miodrag Vukotić, vjeruje da njegoa ekipa može do pobjede u 2. kolu kvalifikacija za EURO.

,,Sokolići“ su otvorili takmičarski ciklus remijem sa Bosnom i Heregovinom (2:2) i sada žele pobjedu u gradu Eš sur Alzet.

”Na ovo gostovanje idemo sa ciljem da pobijedimo i nadam se da će sve proći u najboljem redu. Luksemburg moramo shvatiti maksimalno ozbiljno, radi se o selekciji koja je dosta napredovala posljednjih godina. Vjerujem u moju ekipu, u kvalitet igrača i očekujem da meč riješe u našu korist”, rekao je selektor Miodrag Vukotić.

Iako su Luksemburžani najslabije rangirana reprezentacija u grupi, to neće opusiti Vukotićeve momke.

”Loša stvar je što vrlo malo znamo o protivniku. Ovo im je prvi meč u grupi i ne možemo biti sigurni na koji način će igrati. Selektor im je isti kao i u prethodnom ciklusu, a ostalo je i šest ili sedam igrača sa tog spiska. Bazirali smo se na model igre kojim su igrali u prošlim kvalifikacijama i mislim da ćemo morati od starta da krenemo ofanzivno. Nadam se da će nam ta varijanta donijeti uspjeh”, naglašava Vukotić, koji očekuje da njegova ekipa nastavi u ritmu kojim je igrala i u duelu sa Bosnom i Hercegovinom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име