Topić
Izvor: Instagram
Vezista Vojvodine Mirko Topić je istakao svoje mišljenje o meču sa Crvenom zvezdom, kako kaže, smatra da su odigrali na vrhunskom nivou.

Vojvodina je kao domaćin izgubila od Crvene zvezde u nedelju, rezultatom 2:1.

– Da je moj pogodak donio pobjedu ili da sam postigao još jedan ne bih se bunio, a pošto su oni kasnije dali dva sigurno da mi je žao, jer nismo uspjeli da osvojimo bodove. Bila je borbena, dinamična i zanimljiva utakmica, fizički veoma zahtjevna. Mislim da smo odigrali na vrhunskom nivou, šteta što smo ostali praznih šaka, jer smo zaslužili više. Jednostavno, presudilo je njihovo iskustvo protiv naše mladosti – izjavio je Topić.

Naglašava da su ovakve utakmice od presudnog značaja za napredak igrača Vojvodine.

–  Ovo su najljepše utakmice za sve igrače, a kamoli za nas mlade. Za ovakve utakmice treniraš i radiš naporno, ovo je san svakog Vošinog klinca, da na „Karađorđu“ igra velike utakmice pred punim stadionom. Nastavićemo da radimo žestoko, da sledeći put budemo mi bolji za taj jedan gol – istakao je Topić.

Partizan dočekuje Vojvodinu 20. novembra od 17:00 časova.

– Moje lično mišljenje je da ako odigramo na ovom nivou sigurno možemo da se nadamo bodu ili čak i pobjedi. Sa ovakvom željom i energijom, timskim duhom, sigurno da ćemo moći da se suprotstavimo Partizanu – rekao je Topić.

– Bez obzira što imamo težak raspored, vjerujem da ćemo na zimsku pauzu otići sa mjesta koje Vošu vodi u Evropu. Tamo ova ekipa zaslužuje da bude – zaključio je Topić.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име