Mitrović
Aleksandar Mitrović – napadač reprezentacije Srbije govorio je za zvanični sajt FIFA o svojim dostignućima u nacionalnom timu, kao i o svojim uzorima, tajnama za uspjeh.

Nedavno je Mitrović uspio da prestigne Stjepana Bobeka i tako postane najbolji strijelac u istoriji srpske reprezentacije.

“Volim sve golove. Svaki pogodak je drugačiji i poseban na svoj način. Ako baš moram neki da izdvojim, onda je to moj prvi, protiv Hrvatske i protiv Irske u Beogradu u martu”, započeo je Mitrović

“Veoma sam ponosan zbog toga, velika stvar je to stvar za mene i moju porodicu. Rekord je trajao od 1956. godine, zato mi sve to budi neverovatna osećanja, to je jedan od najvažnijih trenutaka u mom životu i karijeri. Maštao sam o njegovom obaranju od malih nogu, otkako sam počeo da igram za reprezentaciju. Bilo je dosta velikih imena koji su nosili dres državnog tima, a koji nisu uspeli da ga obore. Uvek sam verovao u svoje mogućnosti i radio sam naporno da bih ostvario san”.

“Fudbal je strast više nego išta drugo. Nisam opsednut statistikom. Uvek je lepo kada imaš dobre brojke, ali fudbal igram zato što ga volim. To je ono što me tera da radim više, da dajem sve od sebe. Kada prestanem da osećam strast, povući ću se”. kaže Mitrović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име