Krstajić
Izvor: Twitter
Mladen Krstajić ne krije da je ogorčen nakon otkaza od strane TSC-a i kaže da ako treba može u sve da uključi sud da bi se ustanovilo ko je u pravu a ko nije.

“Pogodilo me je da neke stvari koje smo pričali, a vezano za ugovor izlaze u javnost. Kada sam potpisivao ugovor ja uslove nisam postavljao. U TSC sam došao jer klub ima uslove za rad. Prihvatio sam iste uslove koje je imao Zoltan Sabo, a znaju svi sa koje sam pozicije došao u klub, bio sam selektor Srbije i nisam tokom pregovora postavljao nikakve uslove”, rekao je Krstajić.

“Niko drugi nije mogao sa tim informacijama da izađe u javnost. Kada si šmeker, nazoveš, kažeš ‘hajde da popričamo i dogovorimo se’. Nismo mešetari, mi smo ljudi od struke, ne može niko da blati trenere i da misli da ćemo se prodati za tri plate”.

On traži da mu se isplati ono što mu pripada, a to je novac do kraja ugovora.

“Ja od kluba ne potražujem ništa, to je stavka iz ugovora. Gospodo, ja nisam pravio ugovor koji ste mi ponudili, vi ste. Ja sam u Njemačkoj živio devet godina. Tamo je nemoguće da informacije koje spadaju pod ‘poslovnu tajnu’ izlaze u javnost. Hvala Bogu i Srbija je pravna država, sješćemo na sud, pa neka javnost sazna ko je kriv, a ko u pravu. Niko me iz TSC nije pozvao kako bismo našli zajednički jezik. Vjerovatno je neko htio da naudi meni i klubu, a ko god je to, ne vidi ni metar ispred nosa”, rekao je on.

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име