mrkela
Mitar Mrkela – sportski direktor Crvene zvezde rekao je da ga je mnogo pogodila vijest o smrti Milana Kosanovića, nekadašnjeg saradnika u reprezentaciji Srbije i kluba iz Ljutice Bogdana.

Izuzetno me je pogodila vijest da je Milan Kosanović preminuo. On je prije svega bio moj prijatelj i uvjek rado viđen gost na našem stadionu. Imali smo fenomenalan odnos prvo u FSS gdje smo tri godine sjajno sarađivali i zajedno slavili titulu šampiona sveta reprezentacije do 20 godina, a potom se ta kooperacija nastavila i u Crvenoj zvezdi. Kažem, osim profesionalne saradnje, on je bio i moj prijatelj i neko koga ću večno pamtiti. Uvjek će imati posebno mjesto u mom srcu i rado ću se prisećati naših razgovora o svim životnim temama. Naravno, najviše smo voljeli da pričamo o fudbalu“, rekao je Mrkela.

“Mnogo me je sve ovo pogodilo. Obelježio je jedan sjajan period u Crvenoj zvezdi, bio dio mnogih uspjeha, sigurno će ga svi navijači vječno pamtiti kao jednog od najvećih stručnjaka koje je srpski fudbal imao. I ovom prilikom želim da uputim saučešće porodici Kosanović. Biće vječno u našim srcima“, zaključio je Mrkela.

Napomenimo, Kosanović je danas preminuo od posledica koronavirusa u Kliničkom centru Vojvodine, gdje je samo dan ranije primljen.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име