duelu
Robinson dobio crveni karton / Twitter

Na duelu dva kluba iz Lige 1, i to engleskog Sanderlenda i Oksforda, došlo je do incidenta zbog kojeg je čak i policija bila pozvana.

Duel je završen pobjedom domaćina od 3:1 (1:1), ali je trener gostiju Karl Robinson posle svega tvrdio da je njegov golman Džek Stivens udaren u glavu u tunelu na poluvremenu. Zbog toga je pozvana i policija.

-Zvali smo i policiju. Njihovi igrači su sve vidjeli, kao i naši. Moji igrači su i osjetili, ali iz nekog razloga snimak ne postoji. Ironija, zar ne? Moj golman je udaren glavom u poluvremenu, bilo je tamo velike gužve – objasnio je Robinson.

Ali to nije bilo sve, pošto je Robinson dobio crveni karton zbog vrijeđanja sudije Trevora Ketla, u trenucima duela kada je Sanderlend poveo sa 2:1.

A prije Robinsona isključen je i njegov fudbaler. Mark Sajks je u 61. minutu dobio drugi žuti karton.

Međutim, imali su šta da kažu i iz tabora Sanderlenda. Menadžer Li Džonson tvrdi da nije bilo baš tako kako je Stivens ispričao.

-On (Robinson) mora da pazi šta priča, kažem vam… Svaka priča ima dvije strane. Mogu da kažem, da mnogo njih iz stručnog štaba Oksforda nije samo mirisalo cvijeće sa strane. Hajde da kažemo tako – uzvratio je Džonson.

-Nisam vidio prvi incident (u poluvremenu), ali jesam drugi i to je bilo pretjerano. Ali ja bih da ostane na ovom. Svako snosi odgovornost za svoje postupke, ali bih ja bio pažljiv kada bih pričao takve stvari – zaključio je strateg.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име