nađ
Večeras je Albert Nađ otkrio mnogo zanimljivih detalja iz svoje karijere.

”Krenuli smo, onako, kao jaganci na klanje. Partizan prethodno nije imao većih uspjeha u Evropi, što kažu naši najveći rivali bili smo ‘odlikaši’ kad izađemo u Evropu, primali smo po pet golova od Slavije, Rapida, Kroacije, što je najbolnije. Neću da hvalim samog sebe, ali sam pred Njukasl imao neko samopouzdanje, jer mislim da smo i u prvoj utakmici zaslužili bolji rezultat.

Oko tri sata smo putovali, bio je i komentator Strajnić sa nama i u jednom trenutku me pita:

‘Je li, Adi, šta misliš?’

‘Ulazimo u ligu šampiona’, odgovorim ja.

On se onako nasmijeje, haha, a mene to tako pogodi, cijepalo se sve u meni. Onda ga pitam onako malo drsko: ‘Šta se smiješ? I kažem mu: ‘Slušaj, kladimo se. Ako ne uđemo u Ligi šampiona, plaćam kompletnom avionu večeru, a ako uđemo, ti meni plaćaš pivo. Na kraju utakmice, on je i apostrofirao to”, otkriva Nađ tokom gostovanja u emisiji ”Kao nekada” na TV Arena Sport

”Čuveni Taribo Vest, legenda! Tokom penal-serije svi mi stojimo zagrljeni i kad su oni promašivali radujemo se, kad smo mi davali golove, opet se radujemo. Taribo Vest nijednog momenta nije imao nikakvu reakciju, ali nijednog momenta! Samo je nešto mrmljao u bradu. Ali, kad je Ćirković dao gol, niko nije mogao da ga stigne. Moj Bog će nama pomoći’, rekao nam je u poluvremenu. I izgleda da nam je stvarno pomogao”, rekao je Nađ.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име