Najbolji fudbaler svih vremena je…!?

15
109
Pitanje koje muči mnoge ljubitelje fudbala širom svijeta. Bilo da se nalazite u kafiću, u šetnji, u kladionici, na slavlju uvijek kada je tema fudbal ovo pitanje je tema za diskusiju. Ko je najbolji fudbaler svih vremena?

Španska “Marka” je došla na ideju da pokrene glasanje koje će nam dati konačan odgovor. Naravno odazvao se veliki broj ljudi jer je ovo jedan od najtiražnijih sportskih listova.

Učestvovalo je 16 igrača iz svih perioda, tako da je takmičenje krenulo od osmine finala. U prvom dijelu žrijeba Di Stefano je pobijedio Euzebija, Zuba Ronaldo Bekenbauera,Puškaš je izgubio od Mesija i Platini od Pelea. U drugom dijelu žrijeba Maradona je bio bolji od Ronaldinja, Kristijano je slavio nad Maldinijem,Krojf nad Jašinom i Zidan nad Bestom.

U polufinale su prošli Mesi pobjedom 70:30 nad Di Stefanom, Zuba Ronaldo veoma tijesno 53:47 nad Peleom, Kristijano nad Zidanom 56:44 i Maradona 67:33 nad Krojfom.

Za finale čitaoci “Marke” su očekivano glasali u korist Mesija i Kristijana, 52:48 Mesi nad Zuba Ronaldom i 59:41 Kristijano nad Maradonom.

Za najboljeg igrača svih vremena proglašen je portugalac KRISTIJANO RONALDO, a nadamo se da će to uvažiti i 45% ljubitelja fudbala koji su svoj glas dali Mesiju.

15 KOMENTARI

  1. Tako je ! I jeste Ronaldo , najbolji je bio u Mančesteru i ni trebao da odlazi , cijela ta generacija plus Ferguson -najbolji!

  2. MIsljenja sam da ne treba postavljati ovo pitanje, u generalnom smislu ne postoji odgovor na njega. Svako je u nekom svojem polju najbolji.

  3. sto se ljepote igranja i tehnike tice – mesi
    sto se tice fizicke spreme – cr7
    daleko je bilo ko na trecem mjestu posle njih 2, 10 godina igraju na vrhunskom nivou to nikad niko uradio nije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име