vlahović fiorentine

Pregovori između Fiorentine i Dušana Vlahovića i dalje traju, mada se to ne odražava na tereneu kada su u pitanju partije srpskog napadača.

Juče je bila vijest da je Fiorentina ponudila novi ugovor, koji Vlahović i dalje ne želi da prihvati, a sve se to odražava i na navijače, pa se Srbin ponovo našao u nezgodnoj situaciji.

Bila je “Viola” spremna da ga učini najplaćenijim igračem ikada, ali Vlahoviću to nije dovoljno. Po svaku cijenu želi u Juventus, te se sada susreo sa brojnim vrijeđanjem sa tribina.

Na utakmici protiv Venecije, na kojoj je Fiorentina izgubila važne bodove, navijači su vrijeđali Vlahovića i njegovu porodicu, a da se naslutiti koji je razlog za tako nešto.

Vlahović je sa saigračima prišao tribini da pozdravi navijače, od većine je dobio pozdrav, ali jedan dio ga je vrijeđao, kao i njegovu porodicu.

U pomoć je priskočio Lorenco Venuti, saigrač iz Fiorentine koji je dotrčao do Vlahovića i istakao navijačima da to ne treba da rade, a kako će Srbin morati da ostane do kraja ugovora – ovo nije potrebno nikome.

– Vlahović se borio jako, pomogao je timu, ali saigrači mu ne serviraju dovoljno lopti i žao mi je zbog toga. Moramo da radimo na tome da igramo više za njega – rekao je fudbaler Fiorentine nakon meča.

Vrijeđanje usmjereno prema Vlahoviću prokomentarisao je njegov bivši saigrač Borha Valero.

– Očigledno je da navijači osjećaju dozu gorčine. Protiv Venecije je premalo bio aktivan s loptom, nije bio u meču na način na koji se to očekuje. Mogao je da pruži mnogo više – rekao je Valero.

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име