Aleksandar Nedović: Najbitnije da smo iz meča svi izašli zdravi

Trener Budućnosti Aleksandar Nedović bio je zadovoljan načinom na koji je kombinovana ekipa Budćnosti odigrala protiv Novog Pazara.

“Plavi” su u četvrtom prijateljskom meču na Zlatiboru odigrali 2:2 sa srpskim predstavnikom.

“Stvarno je najbitnije, pošto je podloga danas bila baš loša, da su iz utakmice svi izašli zdravi od igrača što su igrali i što smo igrače koji su imali malo više zamora – sačuvali. Važno je da u posljednju nedjelju rada pred najvažniju utakmicu za nas u ovome periodu ne ulazimo polovni“, rekao je Aleksandar Nedović, a onda se osvrnuo i na samu utakmicu…

“Opet je dobro što smo postigli dva gola i stvorili par šansi, ali opet je loše što smo iz dvije individualne greške primili dva gola. Bile su baš kardinalne greške. Međutim, s obzirom u kakvom smo sastavu igrali mislim da smo odigrali poštenu utakmicu. Nismo bili spektakularni u posjedu, gdje smo u nekim ranijim utakmicama bili dobri, ali smo odigrali korektnu utakmicu. Svi znamo da te posljednje utakmice pred povratak malo teže „padaju“ igračima, ali opet ponavljam da je najbitnije da smo iz meča svi izašli zdravi“, poručio je Nedović.

Postavi odgovor