Nejmar
Nejmar/Twitter

Fudbaler Pari Sen Žermena i brazilske reprezentacije Nejmar je u centru skandala.

Prošle godine, kompanija Najk, čiji je bio promoter je odlučila da raskine ugovor vrijedan oko 80 miliona evra. Ugovor je bio potpisan do 2022. godine, ali je ipak raskinut. Od tada Nejmar sarađuje se njemačkom kompanijom Puma.

Kada je partnerstvo raskinuto, američki proizvođač sportske opreme nije objasnio koji je razlog prekida saradnje, koja je trajala još od perioda kada je sada 29-godišnjak imao 13 godina.

Sada su objavljeni i razlozi. Prema saznanjima Vol Strit Džurnala, Nejmar je 2016. godine u hotelskoj sobi prisiljavao žensku osobu, zaposlenicu kompanije na oralni seks. Kada je žrtva to odbila, pokušao je da je spriječi da izađe iz sobe, a zatim je i jurio po hodnicima. Sve se dešavalo tokom jedne od promocija.

Kasnije je Nejmar odbacio sve optužbe i odbio da učestvuje u istrazi, pa je došlo i do prekida saradnje.

I prije dvije godine  bio je optužen za silovanje, ali je oslobođen optužbi. Tada ga je manekenka Nažila Trindade optužila za silovanje u hotelu u Parizu. Zbog nedostatka dokaza, od slučaja se odustalo.

Kasnije je Brazilac rekao da joj je platio put do Francuske, da su imali odnose, da bi se ona posle vratila u Brazil i policiji prijavila silovanje. Zvijezda “Svetaca” je odbacila sve optužbe, a kasnije je Država Sao Paulo optužila Trindade za prevaru, iznudu i klevetu, 2019.godine.

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име