MAHOMS: Endi Rid mi dopušta da budem ono što jesam

Kvoterbek Kanzas Sitija Petrik Mahoms je poslije trijumfa njegovih Čifsa u Superboulu poručio da mu je ovaj trofej najznačajniji.

Najviše je istakao probleme koje su Čifsi imali tokom sezone, ali kroz koje su prošči i pored kojih su uspjeli da odbrane titulu.

Po četvrti put u istoriji, a po treći put u posljednjih pet sezone, Kanzas je došao do trofeja Vinsa Lombardija. Opet je ekipu predvodio Petrik Mahoms, koji se već sada svrstava među najbolje svih vremena.

”Ovaj Superboul mi znači više jer su se dešavale različite stvari kroz koje smo morali da prođemo. One su nas spremile za plej of. Imali smo do sada sjajne mečeve u plej ofu, a ovaj plej of nam je najbolji jer smo se borili kada situacija nije bila sjajna.” istakao je on.

Jedan od bitnih šrafova je i preiskusni trener Endi Rid. Nekada dugogodišnji trener Filadelfije je već preko deceniju u Čifsima i sa njima je osvojio sva tri Superboula u karijeri.

”On je jedan od najboljih trenera svih vremena. Znam da nema još sve trofeje i ima još mnogo sjajnih trenera, ali način na koji on vodi utakmicu i da uspjeva gdje god da je. Što se mene tiče on izvlači najbolje iz mene jer me pušta da budem ja. To je važno. Ne tjera me da budem neko drugi. Ne mislim da bih bio ovakav kvoterbek da nemam trenera Rida. Osim toga mislim da je najbolja moguća osoba i to je nešto stvarno posebno.” dodao je Mahoms.

5 Komentara

  Najbitnije je kad imaš slobodu

  Odgovori

  Super kad je zadovoljan.

  Odgovori

  Kada mu moze biti

  Odgovori

  I to mnogo znaci. Kad igrac dobija prostora.

  Odgovori

  Njemu bas takav tretman treba

  Odgovori

Postavi odgovor