Vašington Komandersi bolji od medveda iz Čikaga

2
20
Vašington Komandersi
twitter/NFLRookieWatxh

U NFL duelu dva tima, koja su iznenađujuče loše počeli sezonu, Vašington Komandersi su, u utakmici sa malo poena, savladali Čikago Berse rezultatom 7:12 i došli do tek druge pobjede u šampionatu.

Na Soldžer fildu, viđena je, očekivano tvrda utakmica sa malo lijepih poteza i poena, u kojoj su do pobjede stigli gosti iz Vašingtona.

U prvom poluvremenu jedine poene upisali su Komandersi, i to krajem druge četvrtine. Džo Slej je preciznim udarcem sa 38. jardi doveo svoju ekipu do prednosti od 0:3.

Jedini svijetli trenutak na utakmici, domaći Čikago Bersi, imali su sredinom treće četvrtine kada je, nakon pasa Džastina Fildsa od 40. jardi, loptu za tačdaun uhvatio Dante Petis. Domaćin je poveo sa 7:3.

Na samom startu posljednje dionice, ponovo Džo Slej postiže poene iz fildgola i smanjuje zaostatak Komandersa na 7:6. Do preokreta i pobjede došli su nakon trčanja Brajana Robinsona, od svega jedne jarde. Međutim, nisu konvertovali akciju za dva poena, ali do kraja je ostalo 7:12 za ekipu iz glavnog grada.

U pobjedničkom taboru, Karson Venc bacao je samo 99. jardi, a junak pobjede Brajan Robinson, zabilježio je učinak od 60. jardi trčanjem i imao tačdaun za pobjedu. Takođe, Robinson je prije samo 46. dana bio ranjen sa dva hica iz pištolja, i bio je pod znakom pitanja za cijelu sezonu.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име