nikola krstović
Mladi crnogorski reprezentativac, Nikola Krstović nalazi se u rodnoj državi. Vrijeme provodi sa svojom porodicom i uživa u domaćim jelima svoje majke. Uživa u topilni svoga doma, koji mu je najviše nedostajao.

Trenira svakog dana u svom velikom dvorištu. Pokušava maksimalno da održi formu u kojoj je trenutno.

“Dobio sam plan treninga koji podrazumijeva neke uobičajene vježbe i naravno trčanje. Imam par terena u blizini koje koristim kako bih trčao i maksimalno bio spreman. Takođe, trudim se da budem što više u treningu, izmišljam i neke dodatne vježbe kako bi bio što spremniji. Mnogo mi pomaže i što imam veliko dvorište, a najviše volim napolju da treniram i onda mi to lako pada.” – rekao je Krstović.

“Tu su majka i sestra koje mi najviše pomažu. Sestra mi je mnogo nedostajala tako da mi je drago što i sa njom provodim vrijeme. Pomno prati svaki moj trening, ponekad „okačim“ video na instagram kako vježbamo zajedno, tako da se trudim da nam bude zanimljivo.” – dodao je Nikola.

Pored treninga, igra soni i mnogobrojne igrice na telefonu.

Krstović se trenutno nalazi na pozajmici u Grafičaru i kaže da mu jako fale saigrači. Mladi centrafor je prošle zime pojačao redove Crvene zvezde.

56 KOMENTARI

  1. Bice od njega nesto. Ja sam ga gledao u Zeti kao pionira i kadeta i tada je bio super igrac, a sigurno ga je Zvijezda jos dosta usavrsila.

  2. Šteta za malog što nije imao mnogo prilike da zaigra u Zvezdi , ali ima priliku da se sad pokaže u Grafičaru onda svašta može da se desi

  3. Gledao sam par prijateljskih ulazio je samo na kratko , teško je mogao da se izbori on za neko mjesto u Zvezdi trenutno , bolje što je na pozajmici , možda će više igrati

  4. Vrijeme provodi sa svojom porodicom i uživa u ‘domaćim jelima svoje majke’.
    Isti je kao ja☺️ Bice nesto od njega cim se zvezde dohvatio.. Zvezdaaa

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име