Njuels Old Bojs
foto: Twitter
Uprava Njuels Old Bojsa vratila je u prodaju retro dresove iz sezone 1993/94. pošto ga je Lionel Mesi nedavno nosio u znak počasti prema Dijegu Maradoni.

Koliko je Mesi marketinško čudo vidi se i na ovom primjeru, jer su u klubu osjetili potrebu da reaguju pošto je potražnja porasla preko noći.

Maradona je preminuo 25. novembra u 60. godini, a Mesi je na utakmici sa Osasunom u La Ligi, postigavši gol za konačnih 4:0, skinuo dres Barselone i ostao u dresu Njuels Old Bojsa iz 1993. koji mu je ranije poklonio Maradona.

Time je želio da oda počast legendi fudbala.

“Te 1993. godine Dijego Maradona je donio odluku da se vrati u argentinski fudbal i nosi naš dres. Od tada, mnogi su vidjeli fotografiju Maradone u našem dresu. Ove nedjelje 27 godina kasnije, fenomen se dogodio i to od strane njegovog nasljednika. Lionel Mesi je postigao gol za Barselonu u La Ligi i time je odao počast geniju svjetskog fudbala. Skinuvši dres katalonskog kluba, pokazao je svijetu crveno-plavu majicu koju je Dijego nosio u svoje vrijeme u našem klubu, što je demonstracija ljubavi i poštovanja prema najvećem u istoriji”, stoji u saopštenju Njuels Old Bojsa

U Argentini je velika potražnja za ovim dresom, a klub je organizovao prodaju kako u zamlji, tako i van nje.

Cijena regularnog pakovanja u Argentini je 4.500 pezosa. Premijum paokovanje košta 9.700 pezosa i sadrži kutiju sa pet forografija Maradone.

Strani kupci mogu da nabave samo Premijum komplet koji sa dostavom košta oko 99 eura.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име