Stadion Barselone
Izvor: Twitter - Barcelona

Kako je najavljivano, posle jednog od najvećih poraza u novijij istoriji kluba od 2:8 protiv Bajerna, slijedi rekonstrucija Barseloninog tima, što do sada nijesu opravdali.

Što se tiče transfera klub je napustio Ivan Rakitić, a za njim će Luis Suarez i Arturo Vidal koji nijesu u sastavu za današnji prijateljski meč. Takođe očekuje se da Barsa proda i štopera Samjuela Umtitija koji je bitna karika u današnjoj vijesti.

Kako navodi Migel Riko, dopisnik lista As iz Barselone u igri je velika trampa između Barselone i francuskog Liona.

Kako dalje navodi, Lione želi da vrati u svoje redove Umtitija, pod uslovom da pristane na mnogo manju platu koja u Barsi iznosi nevjerovatnih 12 miliona eura! To mu sigurno neće platiti nijedan klub.

Trener ekipe Liona i legenda kluba, Žuninjo Pernabukano je potvrdio da želi Samjuela Umtitija u svojoj ekipi. Umtiti bi trebalo da pristane na povratak u Francusku kako je odavno van planova Barselone.

Ukoliko odbije mogao bi cijelu sezonu da provede na klupi a to mu sigurno ne ide u prilog jer igrač ima 26 godina, ali i istoriju povreda sa koljenom.

Barsina želja je Depaj, kojeg Lion ne može da zadrži. Cijena ovog igrača je 25 miliona koje Barselona ne može da plati dok ne proda nekoliko igrača, pa bi ova trampa bila maestralan posao Barselone u ovom trenutku, koja je naročito dobra po njih, ali i po Umtitija i Depaja.

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име