Viktor Osimhen
Viktor Osimhen / Twitter
Jezivo je izgledala povreda Viktora Osimhena tokom meča sa Atalantom. Srećom, pa nigerijski napadač nije doživio težu povredu.

Tokom duela sa Kristijanom Romerom, visoki fudbaler je ostao da leži na travi. Ubrzo je došla i hitna pomoć koja ga je odmah prebacila u bolnicu radi daljih ispitivanja.

U bolnici “Papa Đovani XXIII” ustanovljeno je da je Osimhen zadobio povredu glave koja nije teže prirode. Ipak, on će morati da ide na dodatne testove.

Iz Napolija uvjeravaju da je to čisto preventive radi i da razloga za nikakvu zabrinutost – nema. Osimhen će još neko vrijeme ostati u bolnici nakon čega će se vratiti za Napulj.

Naravno, kada su ovakve povrede u pitanju neophodan je period mirovanja pa je sasvim izvesno da Nigerijca nećemo gledati na terenu u četvrtak u revanš meču Lige Evrope sa Granadom.

Takođe, vrlo je vjerovatno da neće igrati ni na narednom meču Serije A, ali bi nakon toga trebalo da bude u punom pogonu.

Ovo je samo jedan u nizu pehova napadača plaćenog 70.000.000 evra. U novembru je Osihen povrijedio rame, da bi nakon mjesec dana obolio od koronavirusa.

Zbog svega toga ne može da uhvati pravi kontinuitet i pronađe dobru formu koja ga je i učinila najskupljim pojačanjem u istoriji Napolija…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име