Otkrivene Mesijeve rutine i navike!

2
11
Ronaldo mesi
Ronaldo i Mesi / Twitter

O načinu života Kristijana Ronalda znamo gotovo sve. Ali, o njegovom velikom rivalu, Lionelu Mesiju, gotovo ništa.

Pa ipak, i Mesi ima brojne zanimljive “tajne”, kako se hrani, kakve su mu navike, gdje živi… Neke stvari otkrio je sam Argentinac, a neke njegovi bliski saradnici.

– U mom domu ne gledamo televiziju i ne vrtimo TV kanale. Eventualno kad je neka utakmica. Ostatak vremena volim da gledam serije po striming servisima. Običnu televiziju uopšte ne pratimo – rekao je Mesi jednom prilikom.

A, kada se radi o ishrani…

– On bježi od svega što je prskano ili na bilo koji način kontaminirano pesticidima ili herbicidima. Za profesionalne sportiste, ta hrana je ‘smrt’. Argentinci i Urugvajci previše vole da jedu crveno mesto. Mislim da ta dva naroda jedu najviše mesa na svijetu, a na to treba pripaziti – rekao je italijanski nutricionista Đulijano Pozer, koji je svojevremeno sarađivao s Mesijem.

Naravno da onda i Mesi voli roštilj, a jedna od omiljenih stvari mu je asado. To je vrsta argentinskog jela s roštilja, dok često bira i italijansku pastu. Naravno, čak ni on ne može da odoli slatkišima.

– Sladoled, čokolada, kolači… Zapravo bilo šta što je slatko – ispričao je Mesi.

Naravno, trudi se da svoje slobodno vrijeme provodi sa porodicom, kada nije na fudbalskom terenu.

– Nemamo puno slobodnog vremena, ali kad mogu, trudim se da ga provedem u igranju s djecom. Volimo da ostanemo kod kuće i jednostavno da uživamo. Za doručkom uvijek volim da je cijela porodica na okupu i da svi budu za svojim mjestom. Divim se svojoj supruzi i tome kako je dobro organizovala naše živote. Uvijek je dobre volje i spremna da pomogne, a uz to je i jako inteligentna i ‘jaka’ na više polja – rekao je Mesi.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име