Čelsi spreman za Palmera da izdvoji mnogo više novca

Jedno od najboljih Čelsijevih pojaćanja proteklog ljeta je Kol Palmer, koji je uspio da se nametne već u dosadašnjem dijelu sezone i da dokaže da vrijedi mnogo više.

Palmer je krajem prelaznog roka stigao iz Sitija u transferu vrijednom skoro 50 miliona eura, a uspio u jako lošoj sezoni Čelsija da se izdvoji kvalitetom. On je postao je jedan od tek petorice Čelsijevih fudbalera koji su u svojoj prvoj godini učestvovali u 20 ligaških golova.

Engleski ofanzivac ima ugovor sa Čelsijem do 2030. godine, ali klub sprema novi ugovor sa mnogo većom platom, jer nije logično da bude ubjedljivo najbolji u timu, a da se na platnom spisku nalazi među najgore plaćenim igračima. On sedmično zarađuje oko 90hiljada eura, ali zbog svega što je pokazao, čelnici kluba su odlučili da to bude mnogo više.

Palmer je svojom igrom privukao pažnju mnogih klubova, što je u Česlisu probudilo strah da bi mogao zbog nezadovoljstva da napusti klub, pa je i odlučio da reaguje i ponudi novi ugovor sa većom platom da bi zadržao igrača.

Registrujte se uz promo kod SPORT, preuzmite bonus i kladite se na najbolju sportsku ponudu klikom OVDJE.

Postavi odgovor