Paolo Maldini o Leau, Ernandezu, prelaznom roku

0
10
Maldini
Foto: Twitter

Sportski direktor i igračka legenda Milana, Paolo Maldini, za italijanski Gazeta delo Sport, pričao je o raznim temama.

Mnogi klubovi sa Starog kontinenta žele u svojim redovima da dovedu najboljeg igrača Milana, u pitanju je Rafael Leao, koji igra na nevjerovatno visokom nivou već duže vrijeme. Ekipa Čelsija je, trenutno, najbliža da ga dovede u svoje redove, međutim Maldini pokušava svim silama da ga zadrži.

‘Pričam sa njim svakodnevno i mislim da imamo dobre šanse da ga zadržimo ovdje, u Milanu. Leao zna da je Milan ekipa u kojoj sigurno može najviše da napreduje i trudimo se da ga zadržimo što je moguće duže.’ izjavio je sportski direktor rosonera.

Osvrnuo se i na sjajno krilo koje je doveo iz Reala 2019. godine.

‘Sjećam se kad smo postigli dogovor sa Real Madridom oko dovođenja Tea Ernandeza. Nisam mogao da vjerujem da smo dobili tako vrhunskog igrača za samo 20. miliona evra. Tokom pregovora razgovarao sam sa njim kao da mi je rođeni sin i uspio sam da ga ubijedim da dođe u ‘grad mode’, i sada svi vidite da je to bio sjajan potez i sa naše i sa njegove strane.’ ispričao je Paolo.

maldini
Paolo Maldini (AFP)

Takođe imao je šta zanimljivo i da kaže na temu ljetnjeg prelaznog roka, gdje su bili dosta aktivni.

‘Pokušali smo da dovedemo i Botmana iz Lila, međutim odlučio je da se pridruži ekipi Njukasla. Što se tiče De Ketelara, prezadovoljan sam što smo uspjeli da ga dovedemo. Ima svega 21. godinu, mnogo vremena i prostora za napredak, tako da smo dobili igrača na duže staze koji može samo biti bolji kako vrijeme odmiče.’ završio je Maldini.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име