Paolo Maldini : Odbili smo ponudu Čelsija

Igračka legenda i sadašnji sportski direktor roso-nera Paolo Maldini govorio je o prelaznom roku i o eventualnim novim ugovorima koji su spremni za ponajbolje igrače Milana.

Crveni-crni dio Milana prošle sezone radovao se tituli u domaćem šampionatu poslije punih 10 godina. Svi znamo da dobre stvari ne treba mijenjati, mada je to jako teško kad je u pitanju fudbal, pa tako Paolo Maldini želi zadržati na okupu šampionski sastav svoje ekipe.

Milan je bio dosta aktivan u ovom prelaznom roku kad su u pitanju i dolasci i odlasci iz kluba.

Od novih igrača svakako najzvučnije ime je dvadesetjednogodišnji Čarls de Ketelar koji je stigao iz belgijskog Klub Briža za nešto više od 32 miliona evra. Takođe u grad mode je stigao Divok Origi iz Liverpula kao slobodan igrač nakon isteka ugovora. Stigao je i Seržinjo Dest na pozajmicu iz Barselone.

Iz kluba su, nakon isteka ugovora, otišli Samu Kastiljeho (Valensija) i dugogodišnji igrač roso-nera Frank Kesi (Barselona).

Maldini je u intervjuu za Skaj izjavio : ‘Pregovoramo sa Benaserom, Kaluluom i Rafa Leaom oko produžetaka ugvora. Takođe, mogu da potvrdim da su tačni navodi koji se tiču verbalnih pregovora Milana i Čelsija u vezi trensfera Leaa i tu ponudu smo odbili.’

Milan - Rafael Leao
Twitter

Paolo Maldini radi sjajan posao, možemo reći da se ekipa koja je prošlosezonski šampion dodatno pojačala, a Maldini se trudi da novim ugovorima sačuva najbolje igrače, posebno se to odnosi na izvanrednog Rafaela Leaa koji je sigurno stub ove ekipe.

Postavi odgovor