Parker
Skot Parker menadžer Fulama kazao je da se Aleksandar Mitrović prilično razočaran vratio sa obaveza u reprezentaciji Srbije zbog promašenog odlučujućeg penala protiv Škotske.

Neiskorišćen jedanaesterac napadača Fulama dugo će proganjati, u istorijskoj šansi koja se ukazala Srbiji za plasman za dugo iščekivano Evropsko prvenstvo.

Ni nedelju dana posle stanje napadača se nije promenilo uprkos ubedljivoj pobjedi protiv Rusije u poslednjem kolu Lige nacija.

“Normalno je što se Mitrović vratio u klub razočaran, jer se Srbije nije plasirala na EP, a na sve to još je on promašio penal. Ali, on je jaka osoba. Kada ste napadač, onda morate da imate u sebi tu crtu da se hvatate za loptu kada su penali. Tanka je linija između uspjeha i neuspjeha, ali je najbitnije kako se ljudi kasnije pomire s tim” – rekao je Parker.

Ne sumnja da će bivši napadač Partizana do vikenda biti u potpunom fokusu na klupske obaveze.

“Problem svakog napadača je u tome što se sve gleda kroz golove. Smatram, naprotiv, da su njegove poslednje dvije utakmice, gledajući kroz prizmu radne etike i svega što je radio za tim, bile izuzetne. Mislim da bi se i Mitrović složio sa mnom oko ovog stava, ali svejedno, znam da će učiniti sve da se što pre vrati golovima” – rekao je Parker.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име