FK PARTIZAN OSTAO BEZ STRUJE: “Kao najveći potrošači sportskog društva nikad nisu uplatili ni jedan dinar”

0
16
Kanute Partizan
Foto: FK Partizan
Danas su na stadionu fudbalskog kluba Partizan ostali bez struje, a iz sportskog društva izjavili su da je ovo realno stanje zbog ponašanje čelnika uprave osvjača 27. titula šampiona Srbije.

Naime fudbalskom klubu Partizan je isključena struja zbog dugao oko 221 hiljade eura, a ovo isključenje struje ne pogađa fudbalere crno-bijelih koji su trenutno na pripremama u Sloveniji.

Situaciju je objasnio generalni sekretar JSD Partizan Željko Tanasković koji ističe da je ovakvo stanje realnost za fudbalski klub.

“Isključenje električne energije koje se desilo na stadionu Partizana vezano je isključivo za brojila na koja je povezan fudbalski klub. Svim ostalim klubovima sportskog društva, struja će biti uključena. Kako smo informisani, tehnički je jedino tako bilo moguće da isključenje bude obavljeno. Od promjene uprave sportskog društva, mi smo uredno slali račune i za struju i za ostale dažbine fudbalskom klubu, ali oni kao najveći potrošači nikada ni jedan dinar nisu uplatili sportskom društvu na ime duga”, istakao je Tanasković.

Ovaj klub je u teškoj situaciji nakon jedne od najgorih sezona u istoriji kluba u kojoj su završili kao četvrtoplasirana ekipa Superlige Srbije.

Pročitajte i ovo:

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име