Suma
Izvor: Twitter

Svjetsku javnost je potresla vijest da se danas odigrao državni udar u Gvineji. To je odmah alarmiralo čelnike Partizana pošto za tamošnju reprezentaciju igra Sejduba Suma.

Trebala je Gvineja danas od 18 časova da igra kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo sa Marokom, ali je zbog vanredne situacije sve odloženo.

Za sada su fudbaleri oba tima dobro, nalaze se u hotelima, ali je situacija u zemlji vrlo nestabilna. Čuju se pucnjevi na sve strane, a aerodromi i granični prelazi su zatvoreni i niko ne može niti da uđe niti da izađe iz Gvineje.

Povodom svega toga se oglasio Partizan koji uvjerava da je Suma – bezbjedan.

– Povodom informacije koju ste mogli da pročitate da je u Gvineji došlo do državnog udara, informišemo vas da je klub u stalnom kontaktu sa Sejdubom Sumom i da je on na sigurnom.

Ono što brine čelnike aktuelnog vicešampiona Srbije je to što se ne zna kada bi ofanzivni vezista mogao da se vrati u Beograd.

– Suma se nalazi u hotelu sa nacionalnom selekcijom, ali za sada se ne zna kada će se vratiti u Beograd, jer je avio-saobraćaj obustavljen. Niko ne može ni da uđe ni da izađe iz zemlje. Svakako ćemo biti u stalnom kontaktu sa njim – stoji u saopštenju Partizana.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име