Foto: Alo.rs

Fudbalski klub Partizan saopštio je da će svi predstavnici kluba u institucijama Fudbalskog saveza Srbije i Zajednice Superlige i Prve lige Srbije podnijeti ostavke i dalje bojkotovati njihov rad.

Na sjednici Odbora za hitna pitanja usvojen je niz zahtjeva i naglašeno je da će u slučaju da oni ne budu ispunjeni, podnijeti krivične prijave protiv onih koje smatra osumnjičenim za krivično djelo iz člana 208b Krivičnog zakonika Republike Srbije – dogovaranje ishoda takmičenja.

Klub iz Humske oglasio se saopštenjem zbog dešavanja na utakmici 6. kola Superlige protiv Vojvodine u Novom Sadu, kada se kako navode, desila “brutalna krađa”, zbog čega je Partizan zakazao sednicu Odbora za hitna pitanja.

“Svi predstavnici FK Partizan u institucijama Fudbalskog saveza Srbije i Zajednice Superlige i Prve lige Srbije će podnijeti ostavke i dalje bojkotovati njihov rad: Miloš Vazura, na mjesto člana Skupštine FSS, Milorad Nikolić, na mjesto člana Skupštine FSB.

Zatim Vanja Radinović, na mjesto člana Omladinske komisije FSS, Goran Arnaut, na mjesto Komisije za razvoj fudbala FSS, Svetomir Tanasković, na mjesto potpredsjednika Zajednice Superlige i Prve lige Srbije i na mjesto člana Komisije za ženski fudbal FSS.”

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име