partizan

Nakon gotovo četiri godine saradnje izgleda da je došlo vrijeme za rastanak Vladimira Stojkovića i Partizana koji ne namjerava iskusnom golmanu da ponudi novi ugovor.

Pri povratku iz inostranstva u ljeto 2017. godine iskusni golman je dobio ugovor koji mu ističe na kraju aktuelne godine.

Kako prenosi Sportski žurnal, najveći problem Stojkoviću su – godine. Sa navršenih 38, procjena ljudi u Humskoj je da više vrijedi ulagati u mlade talente nego u iskusnog golmana.

Pored toga, u poslednje vrijeme nekadašnji reprezentativac Srbije više ne pruža partije na očekivanom nivou.

Čelnici Partizana se još uvijek zvanično nisu oglasili, ali kako saznaje Sportski žurnal, niko u klubu nema namjeru da ponudi novi ugovor iskusnom fudbaleru.

Odlaskom Stojkovića prvi golman bi postao Nemanja Stevanović koji je u klubu još od ljeta 2016. godine i strpljivo čeka šansu ispred neprikosnovenog čuvara mreže.

Tu je i talentovani Aleksandar Popović koji je kod Save Miloševića, a povremeno i kod Stanojevića, dobijao šansu. Utisak je da je nije baš iskoristio, ali je imao i zaista preveliki pritisak.

Naravno, ostaje još sedam mjeseci da se čelnici crno-bijelih predomisle u slučaju Stojkovića, ali sva je prilika da se to neće desiti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име