Peres
Twitter: Peres
Florentino Peres jednostavno nema svoju godinu.

Predsjednik Real Madrida je zacementirao svoju ulogu najvećeg fudbalskog negativca Evrope, nakon što je bio rodonačelnik ideje o evropskoj Super ligi.

Kasnije nije stekao popularnost ni među navijačima “kraljevskog kluba” pošto nije zadržao na trenerskoj klupi Zinedina Zidana, a nije produžio ugovor ni legendi kluba, kapitenu Serhio Ramosu.

Nova afera potresa Peresa jer je španski “El Konfidensal” došao je u posed snimaka nastalog 2006. godine u kojem je se prvi čovjek Reala čuje kako otvoreno govori protiv iskonske legnede kluba Raula i Ikera Kasiljasa.

„Bekam je dobar i veoma pametan momak. Zarađuje 30 miliona eura godišnje. Ronaldo Nazario takođe. Zidan dobija 25 miliona. A onda, tu je Raul koji ne prodaje apsolutno ništa. Čovječe, ništa, ni dres, ni medijsku pažnju nema. Loš je, vjeruje da je Real njegov i on je jedan od razloga zbog kojih sam otišao. Uništava klub, moral igrača, sve. Veoma loš čovek“, rekao je Peres.

On se potom okrenuo ka Kasiljasu.

“Kasiljasa navijači obožavaju. Ne znam zašto ga brane i vole toliko. On je jedna prevara, a druga je Raul. To su dvije najveće prevare Real Madrida“, čuje se na snimku.

Ispostaviće se da prvi čovjek Reala generalno prezire fudbalere.

„Fudbaleri su sebični. Ne možete da računate na njih ni za šta. Imam užasnu sliku o fudbalerima, užasnu, užasnu… Vidio sam mnogo stvari u svom životu, ali nikad nešto slično kao što su oni“, rekao je on.

Predsjednik Reala se oglasio nakon snimka, i kazao je da je ovo sve dio kampanje protiv njega i Super lige.

5 KOMENTARI

  1. Raula nisam nesto pretjerano volio, ali je znao da postigne gol lobom, njeznim plasiranjem u ugao, drugaciji od svih napadaca. Nije mozda bio neki fudbaler, ali je lako znao da postigne gol kada dobije loptu, kao Inzagi. Pravi napadac.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име