Perez
facebook: florentino perez

Ako ste ovih dana primijetili da se ime Florentina Pereza često “provlači” kroz medije – nije vam se učinilo, a ni on nije prestao da diže prašinu.

Perez je izvrijeđao i Kristijana Ronalda i Gutija, Raula, Ikera Kasiljasa, Žozea Murinja… Spisak je dug, a evo još jednog skandala.

Sada su isplivale i izjave o Mesutu Ozilu.

– Ozil se zaljubio u jednu manekenku iz Milana. Murinjo mu je rekao: Sa djevojkom ti je spavao cijeli tim Milana, cijeli tim Intera i cijeli stručni štab. Mislim da je Ozil posle te izjave raskinuo sa njom – rekao je Perez i dodao:

– Mesut je imao 21 godinu kada je došao sa djevojkom, ali je brzo otkrio čari Madrida i promijenio je stil života. Otjerao je tadašnju djevojku i zamijenio je sa manekenkom. Koristio je privatni avion da odleti do nje, da odradi posao i da se vrati – navodno je izjava Pereza o kojoj bruje mediji širom svijeta, a prenosi portal “Yardbarker”.

Ako je vjerovati tamošnjim medijima, radi se o manekenki Aidi Jespikovoj, koja je prije nekoliko godina priznala da je imala kontakt sa Ozilom.

– Upoznali smo se u Madridu, razmijenili telefone i jednog dana me pozvao i rekao da je u Milanu. Izašli smo na večeru bez skrivanja. Šta ja znam je li izajmio privatni avion da bi me vidio. Proveli smo divnu noć zabavili smo se i više se nikada nismo vidjeli. Međutim, između nas je samo bio flert. Uostalom, mlađi je i niži od mene – rekla je tada Aida.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име