piksi
Dragan Stojković Piksi govorio je pred utakmicu sa Azerbejdžanom.

“Mi smo tim koji je stvorio devet šansi za gol, nije bitno kojim rezultatom smo pobedili, 1:0, 2:0… Mi smo analizirali poslednju utakmicu i raduje me igra naših igrača koji su ozbiljno shvatili, imali smo i psihološku pripremu za ovaj meč jer to nije bio običan meč, nije dozvoljavao grešku. Na toj utakmici Sergej je pretrčao 12,5 km, 12,5 km, Vlahović 12,5 km, a Nastasić i Veljković koji su pretrčali 11 km. Sa ovim parametrima trener može biti samo zadovoljan”, rekao je Dragan Stojković koji je analizirao utakmicu u Luksemburgu

“Ljudi očekuju da u svakoj utakmici date četiri, pet golova. Utakmica je bila onakva kakvu smo očekivali i uradili smo ono što smo želeli”, rekao je on. 

Mitrović i Vlahović zajedno ili ne za predstojeći meč?

Zašto ne bi funkcionisali? Imamo Vlahovića, Mitrovića, Jovića. Ne shvatam pitanje. Govore istim jezikom, mislim da se slažu. Bitno je da oni igraju za kolektiv, imaju timski duh i potvrđuju iz meča u meč, nema tu problema”, kaže Piksi. 

Raspolažemo sa informacijama i znamo ko ima kartone, imamo dovoljno vremena da razmislimo o timu. Odlučiću, nema nečega što mora, treba biti dovoljno inteligentan tim koji je sposoban da donese tri boda”, kaže Stojković. 

“Ko god bude igrao daće sve od sebe i biće fokusiran na cilj“, završio je Piksi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име