Piksi
FOTO: MNPress

Dok fudbalska reprezentacija Srbije pokušava da se plasira na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine, FIFA polako pravi plan da se Mundijali igraju i češće.

A, da li će se to i ostvariti? Ako pitate selektora Srbije, Dragana Stojkovića Piksija, to nije dobra ideja, iako potiče od njegovog prijatelja Arsena Vengera.

– Mislim da je to bez veze – dgovorio je Dragan Stojković na današnjoj konferenciji za medije.

Kako kaže, nije saglasan sa Vengerom.

– Venger forsira taj globalni fudbal, da od njega potiče ta ideja, a iako smo dobri prijatelji… Šta ćemo onda sa EP, koje je možda jače? Kako na dvije godine. Uz svo poštovanje, fudbal nije odbojka, košarka, pa da se stalno igra nešto za šest mjeseci. Fudbal je nešto drugo, to je globalna pojava, širokih masa i mislim da je ideja loša – kaže Piksi i dodaje:

– Ako me ubijede, onda okej, ali moj prvi komentar je da je to bez veze. Mora se voditi računa i o igračima, o njihovim fizičkom stanju i tako dalje. Nisu roboti, hajde da ne pravimo robote od njih, oni su od krvi i mesa. program je prenatrpan. Izgubiće draž jer će Mundijal, kako to lijepo zvuči, ostati na četiri godine – naveo je Piksi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име