Stojković
foto: Twitter
Piksi, oštro osudio Terzićeve navode koji je napao Piksija nakon Var penala na utakmici Spartak – Partizan.

Terzić je javno napao Piksija i optužio ga da režira otimanje tituli Zvezdi, nakon Var penala u Subotici. Piksi je oštro osudio takvo ponašanje i naglasio da mu je jedini cilj unapređenje srpskog fudbala i odlazak reprezentacije na svjetsko prvenstvo u Kataru.

“Mučno mi je bilo da pronađem riječi kojima bih mogao da opišem koliko sam bio šokiran kada sam pročitao optužbe, neistine, gnusne i prljave i niskobudžetne laži o sebi. Nije prvi put da Zvezdan Terzić tako govori o meni. Ranije sam ignorisao, imao sam fokus isključivo ka reprezentaciji, ka plasmanu na Svjetsko prvenstvo i ka nečemu što sam prepoznao ne kao lični, nego kao interes nacije i srpske države”, naveo je Stojković.

“0vog puta Terzić je prešao crvenu liniju i stavio me u poziciju da nemam izbora, već da ću sebe, svoj integritet, ugled i čast zaštiti pravno, na sudu. Takve uvrede i klevete i crtanje mete na čelu ne želim da trpim”, dodao je Stojković.

“Angažovao sam advokate koji pripremaju privatnu tužbu protiv Zvezdana Terzića. Nadao sam se da ću imati miran period da se sa reprezentacijom pripremam za predstojeće utakmice i Svjetsko prvenstvo, ali nažalost, moraću i ovim da se bavim. O daljim koracima javnost će biti blagovremeno informisana”, istakao je Stojković.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име