Piksi
FOTO: Twitter/@Fudbalski_Hram
Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi rekao je da će uvijek biti tim koji napada i koji se ne boji ni jedne ekipe.

“Ne pratim mnogo medije, ali vidim da su zadovoljni onim što smo uspjeli da prikažemo u prve dvije utakmice, tako da je to put kojim želimo da idemo, da ih još više ubijedimo da ćemo se uvijek boriti i da ćemo uvijek igrati za gol više. Da ćemo biti tim koji uvijek napada i koji se ne boji ni jedne ekipe, uz sav respekt prema svakoj selekciji protiv koje budemo igrali. Imao sada još veću obavezu da nastavimo, da jednostavno usrećimo ljude”, rekao je selektor Stojković Piksi.

Piksi je rekao da nijesu još pričali o utakmici, da će večeras, ali da su dovoljno pametni da shvate da ne postoji nijedna laka utakmica bez obzira na ime protivnika.

“Naravno, sa moje strane dobiće informacije koje su potrebne za ovakvu utakmicu. Lično smatram da je ovo jedna ekstremno teška utakmica, ekstremno težak protivnik i sa tim saznanjem mi moramo ući u utakmicu. Ući, odigrati je i završiti je na način na koji mi to želimo. Samo uz najozbiljniji pristup”, dodao je Piksi.

Selektor Srbije je rekao da su koncentrisani isključivo na duel protiv Azerbejdžana, to im je sada najvažnije.

“Ali, ako se već bavite onim što je prošlo i ako poredite sporne situacije, podsjetiću vas da je Ronaldo u prethodnom ciklusu kvalifikacija dao gol protiv Srbije iz čistog ofsajda. Greške su dio igre, dešavaju se svima. I onda se govori o izvinjenju, o sreći i tako dalje i tako dalje… Sve je to fudbal. Ne želimo da gubimo vrijeme razmišljajući o stvarima koje su prošle. Interesuje nas samo ono što slijedi, a to je utakmica u utorak uveče protiv Azerbejdžana”, zaključio je Stojković.

Reprezentacija Srbije sjutra igra protiv Azerbejdžana u 18 sati. To je meč trećeg kola kvalifikacija za plasman na Prvenstvo svijeta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име