Piksi
Vlahović / Twitter
Dragan Stojković Piksi prokomentarisao je Dušana Vlahovića koji je izabran za najboljeg igrača do 23 godine u italijanskoj Seriji A.

Vlahović je zbog povrede prepona otkazao učešće u reprezentaciji Srbije. Italijani su u neizvjesnosti da li će Dušan ostati u Fiorentini ili pristati na ponudu nekog jačeg kluba, a navodno su Milan i Arsenal zainteresovani.

Piksi je dobio pitanje kako bi savjetovao Vlahovića o nastavku karijere.

“Dušanu mogu da dam savjet samo za našu reprezentaciju, kada igra ovdje, a u druge stvari neću da se miješam, jer on ima ljude koji brinu o njegovoj karijeri. Ali, kao neko ko gleda i prati fudbal, volio bih da ga vidim u boljem timu. Da svoj golgeterski talenat koji ima, pokaže u timu koji će mu pružiti više nego Fiorentina, iako je i tamo pokazao fantastične rezultate, postigao je više od 20 golova u Seriji A”, pa nastavlja o vjerovanju da je pred njim velika karijera:

“Za Vlahovića ovo je samo jedno dobro zagrijevanje, za njegovu karijeru. Moj savjet je da nastavi ovako, da hoda čvrsto po zemlji, da ne poleti, jer onaj koji poleti može da padne i da ga to boli. Ali, po onom što sam vidjeo kada smo se upoznali, Dušan je ozbiljan momak i želim mu da sanira povredu, pa da bude sa nama u septembru, kada će nam biti najpotrebniji”, zaključuje Piksi.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име