Fudbaler Miralem Pjanić rekao je da ne želi da ode iz Barselone, jer nije tu došao da bi otišao posle jedne sezone, već želi da ispiše istoriju.

“Nisam došao u Barsu da bih otišao poslije jedne sezone. Ovdje sam došao da pišem istoriju u klubu koji sam godinama sanjao”, rekao je Pjanić.

Prisjetio se i kako je došao u klub, te da je prethodno njegov otac pregovarao sa čelnicima Barselone.

“Željeli su me tada u B timu. Igrao sam za Mec, ali sam tada odlučio da profesionalnu karijeru započnem u Francuskoj. Uvijek sam pratio Barselonu, a Erik Abidal me zvao prije dvije godine. Međutim, tada je došao Grizman, pa nije bilo novca za moj transfer, pa sam zbog toga morao da čekam dvije godine, kako bih ispunio san dolaskom u ovaj klub”, rekao je on.

Poručuje i da je u Barselonu došao da osvoji Ligu šampiona.

“Moj moto je da nikad ne odustajem. Ako ne igram, narednog jutra na treningu radim jače nego ikad i trudim se da trener primijeti da ne odustajem. Nikad nisam stao sa treningom. Kovid je uzrokovao da prekinem treninge, a Kuman mi je rekao da budem miran i da ne žurim. Potom mi je bilo veoma teško da se prilagodim. Kuman ne priča previše sa igračima i znam da moram biti spreman kada mu budem potreban”, zaključio je Pjanić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име