Pol Skols: Čitav stučni štab je trebao da ode

2
11
Pol Skols
foto: Profimedia
Legenda Mančester junajteda, Pol Skols, smatra da problemi nijesu rišeni uprkos činjenici da je klub sa Old Traforda slavio u petom kolu Lige šampiona protiv Viljareala (2:0).

”Crvene đavole” je u Španiji vodio Majk Kerik koji je odradio dosta dobar posao.

Skols ipak smatra da je čitav strulni štab morao da napusti klub zajedno sa Ole Gunar Solskjerom.

“Imam utisak da je Ole mnogo vjerovao Keriku, Kiranu mekeni, Majku Filanu. Zato mislim da ne bi trebalo da su i dalje u klubu. Imam velike prijatelje. Majkl Kerik mi je dobar prijatelj, Daren Flečer takođe, radio sam sa Filanom, sa tim ljudima. Da sam ja na njihovom mjestu sada, osjećao bih se krivim da još radim u tom klubu, jer im je Ole svima vjerovao”, kaže Skols.

Pol Skols dodaje da je Kerik mogao i morao da odbije poziciju privremenog šefa stučnog štaba.

“Mogao je to da odbije ako se ima u vidu da je bio zaposlen od strane drugog menadžera u da mu je on poverio veliku odgovornost. Ole je više menadžer nego trener. Mogu da razumem ako radite za menadžera koji voli sve da kontroliše, kao Antonio Konte. On kontroliše sve na terenu, bira tim, Pep Gvardiola je isti. Ali ako ste Ole, čovek-menadžer prije nego trener, on je taj koji vjeruje Majklu da će mu pripremiti tim. Vjeruje Kiranu još više. Daje im veliku odgovornost. Oni bi svi trebalo da se osjećaju odgovrnim za prethodna izdanja tima. Šta će se promijeniti ove večeri? Sve je u pripremi. Ole je izgubio posao, znači da pripreme nije bilo”, jasan je Pol Skols.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име