Li Grifits je ponovo u fudbalskoj reprezentaciji Škotske koja će igrati protiv Srbije, a o povratku napadača Seltika govorio je i jedan od pomoćnika selektora Stiva Klarka, Stiven Rid.

Grifits u nacionalnom timu nije bio još od septembra 2018. godine, pa je sada njegova forma pod “lupom javnosti”. U prethodnom periodu nije pozivan zbog, kako je rečeno borbe sa mentalnim stanjem i fizičke spremnosti.

A, kako je bilo poslije jednog od treninga uoči dolaska u Beograd na finale baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo sa reprezentacijom Srbije, raportirao je Rid.

‘Bio je to kraći trening, ali se vide neki detalji. Vidiš te trenutke u kojem pokazuje kvalitete koji će nam možda biti potrebni. Kako je igrao protiv Aberdina (bio strijelac u meču završenim rezultatom 3:3), oduzelo mi je dah’ kazao je Rid i nastavio sa pohvalama.

‘To je ono što on nudi. To sam vidio, i taj kvalitet posjeduje koji nikad nije bio sporan. Riječ je samo o konstantnosti i minutaži. Kvalitet je tu i zadovoljstvo je gledati kakvu završnicu ima’ objasnio je Rid.

Utakmica Srbija – Škotska biće odigrana u četvrtak.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име