očekuje
očekuje
Prvi čovjek Evropske fudbalske unije UEFA, Slovenac Aleksandar Čeferin danas je u razgovoru za britanski “Gardijan” naglasio da je uvjeren u skori povratak publike na fudbske stadione i da ih očekuje brzo na stadion.

“Lično, apsolutno sam siguran da će se dobri, stari fudbal sa navijačima veoma uskoro vratiti” – kazao je Čeferin.

Evrokupovi i nacionalna prvenstva naglo su zaustavljena tokom marta mjeseca usled pandemije korona virusa, i sad se, polako, jedno po jedno, vraćaju.

“Ne mislim da će virus trajati zauvjek. Mislim da će se stanje promijeniti prije nego što mislite. Ne sviđa mi se ovo apokaliptično stanje da moramo da čekamo drugi, treći, čak i peti talas” – kazao je prvi čovjek evropskog fudbala.

Čeferin je još dodao da će se fudbal voditi onim što budu preporuke vlasti, ali i da smatra da će vrlo brzo doći do normalizacije.

Za kraj, na novinarsko pitanje da li bi bio spreman da se kladi u milion dolara da će se Evropsko prvenstvo igrati 2021. godine, odgovorio je “kao iz topa” – “Da, bih! Ne znam zašto ne bi bilo tako.”

12 KOMENTARI

  1. I ja mislim da su malo svi naduvali ovo sa koronom. Sad ce biti tesko vratiti se normalnom zivotu. Ali nadam se da ce brzo se navijaci vratiti na stadione.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име