Predsjednik
Naser al Kalifi / Twitter
Predsjednik Pari Sen Žermena Naser al Kalifi bio je izložen verbalnim napadima navijača Barselone, zbog činjenice da je francuski klub jedan od kandidata da dovede Lionela Mesija.

Strelice su ispaljivane sa obije strane u prethodnom periodu. Iz Barselone su ocijenili da je ponašanje čelnika Pari Sen Žermena nedopustivo i da oni, kao klub koji je već kršio pravila, pokušavaju da ih destabilizuju.

Iz Pari Sen Žermena su odgovorili da će Lionel Mesi uvijek biti na njihovoj listi želja te da će za konkretan potez i ponudu sačekati ljeto.

I nisu Parižani svakako ni prvi ni poslednji koji se interesuju za Argentinca, niti je Barselona svojim odnosom prema igraču u poslednjih pola godine doprinijela gašenju raznih požara koji gore na ovu temu.

U već tradicionalnom navijačkom folklornom nastupu, grupa pristalica Barselone pravila je buku ispred hotela u kome su smješteni igrači Pari Sen Žermena.

Ali, i predsjednik Pari Sen Žermena je stigao „na noge“ bijesnim navijačima koji su dočekali Al Kalifija povicima „ostavi Mesija na miru, k…in sine“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име