Prosinečki o Piksiju: Nije normalno, ne znam da li je stav kluba ili tribine

Navijači Crvene zvezde uvrijedljivim transparentom počastili su selekotra fudbalske reprezentacije Srbije, a legenda kluba Robert Prosinečki smatra da je ovakav stav van razuma i da ne zna da li iza njega stoji klub ili tribina.

“Slabo sam upućen, niti bih da ulazim u priču. Ne znam ni šta da kažem. Nije normalno. Piksi je bio predsjednik, peta zvijezda, legenda kluba i posle svega da ima problema sa navijačima i klubom… Opet, nije normalno. Ne bih da detaljišem, iako nemam nikakav problem”, rekao je bivši igrač Barselone i Reala.

Popularni Robi ne može da da vjeruje da sadašnji selektor Srbije nema podršku navijača i kluba sa kojim je ostvario velike uspjehe.

“Ne znam da li je klupski, ili stav sa tribine. Čudne se stvari dešavaju, u navijačkim grupama, pogotovo danas. I ranije je bilo svega, ali sada postaju mnogo, mnogo ozbiljnije… Navijalo se i ranije, međutim, mržnja je sve veća, zabrinjavajuća. Ne ide mi ništa u glavu, možda nisam u temi. Piksi vodi Srbiju na Svjetsko prvenstvo, ekipa odlično igra, uspjesi za poštovanje i posle svega seletor, veličina, nema podršku. Čudno”, zaključio je Prosinečki.