Prosinečki na klupi Slovenije?

0
1
Robert Prosinečki

Već skoro godinu dana je legendarni Robert Prosinečki bez posla. “Veliki žuti” je poslednji angažman imao u Turskoj, ali bi uskoro mogao ponovo da postane selektor.

Ima bivši as Crvene zvezde u karijeri iskustva sa poslom selektora pošto je predvodio selekcije Azerbejdžana i Bosne i Hercegovine.

Ipak, nije ni na jednoj od te dvije klupe potrajao, pošto je Azerbejdžance vodio na 21 meču, a BiH na tačno jednoj utakmici više.

Sreća bi mogla da mu se okrene pošto prema saznanjima slovenačih medija, Prosinečki bi mogao uskoro da postane selektor te zemlje.

Nakon očajnih rezultata u kvalifikacijama Matjaž Kek je dogovorio odlazak sa selektorske funkcije, a upravo je Prosinečki glavni kandidat da ga zamijeni.

Čak šta više, navodno se očekuje da bivši legendarni fudbaler uskoro bude promovisan na novoj funkciji gdje će pokušati bolje od prethodnika da iskoristi potencijale Josipa Iličiča, Jana Oblaka i kompanije.

Osim iskustva na mjestu selektora, Prosinečki je radio i kao trener Crvene zvezde, Kajzerispora i Dencilija gdje je u novembru prošle godine dobio otkaz.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име