Batak
Izvor: Twitter
Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak istakao je da je najvažnije da je njegov tim kompletan i da su igrači koji su bili bolesni prebrodili probleme.

“Protiv Zvezde ćemo izaći da se nadigravamo, da vidimo gdje smo u odnosu na ekipu koja igra značajnu ulogu u Evropi, a ako nam se ukaže šansa da napravimo nešto dobro na ovoj utakmici, naravno da ćemo je ugrabiti” – rekao je Batak.

Radnički je na desetoj poziciji na tabeli, ima 14 bodova i utakmicu manje, a Zvezda druga sa 29 bodova i dvije utakmice manje.

“Najvažnije je da smo kompletni i da su igrači koji su bili bolesni prebrodili probleme koje su imali sa korona virusom. Nedostajaće samo Ristić, koji je dobio crveni karton u prošloj utakmici” – rekao je on.

“Znamo na kakvog protivnika ćemo se namjeriti u nedelju. Zvezda već četiri godine dominira srpskim fudbalom, a svoj kvalitet potvrdjuje odličnim partijama u Evropi. Oni su u četvrtak imali delikatan meč u Danskoj, ali moj kolega Dejan Stanković ima na raspolaganju dva jednako snažna tima, tako da uopšte ne treba pričati o nekom njihovom umoru” – dodao je on.

Utakmica je na programu danas od 18:45 časova.

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име