Radulović: BiH zaslužuje svaki respekt ali naš cilj je jasan

Fudbalska reprezentacija Crne Gore odigraće večeras meč trećeg kola B Lige nacija u Podgorici protiv BiH a želja selektora Crne Gore Miodraga Radulovića je da njegovi igrači ponove partiju od prvog kola, kada su savladali Rumuniju sa 2:0.

“Igrači su protiv Rumunije odgovorili na najbolji mogući način. Ako ponovimo takvu igru, siguran sam u pozitivan rezultat. BiH je reprezentacija koju mnogo cijenimo, koja u svom timu ima igrače koji igraju u jakim evropskim klubovima, predvođene Edinom Džekom i Miralemom Pjanićem.

To je reprezentacija koja zaslužuje svaki respekt. Međutim, naš cilj je jasan, ponoviti borbenost, agresivnost i onaj odnos prema igri koji smo imali u posljednje dvije utakmice na svom terenu protiv Grčke i Rumunije i uz podršku navijača siguran sam da možemo da ostvarimo naš cilj”, rekao je selektor Radulović u najavi ovog meča.

Selektor naše reprezentacije je istakao da dobro poznaje narednog rivala i da se nada pozitivnom rezultatu.

“Dobro se poznajemo, prije godinu igrali smo međusobni meč u Sarajevu. Nepredvidivi su kad je sastav tima u pitanju. Ne mogu da nas iznenade, ali imaju izbalansiranu ekipu i sa po dva igrača na svakoj poziciji. Pojedinačni kvalitet je iznad onog što pružaju kao ekipa. Ipak, najviše cijenimo sebe, igramo pred svojom publikom i imamo cilj, a to je pozitivan rezultat”, zaključio je Radulović.

Sledeći tekst

Postavi odgovor