Radulović
Foto:FSCG
Misiju u ulozi selektora Crne Gore Miodrag Radulović započinje sa snovima o plasmanu na Mundijal u Kataru, ali i sa razmišljanjem da ekipu priprema od utakmice do utakmice.

Pred start novog takmičarskog ciklusa, ,,hrabri sokoli“ su se danas okupili u hotelu Podgorica, a kompletiraće se dan uoči prvog meča u Rigi – 24. marta.

Letonija, pa Gibraltar i Norveška pod Goricom (27. i 30. mart) – to je put kojim, kako piše Pobjeda, naš najbolji nacionalni tim kreće u borbu za odlazak na najveću planetarnu smotru fudbala.

Iskusni stručnjak, Radulović je tokom karijere radio velike stvari, a jedna od najvećih je činjenica da je Liban odveo na prvenstvo Azije.

“Bio bih najsrećniji čovjek na svijetu da se plasiramo na Svjetsko prvenstvo. Ali, idemo korak po korak. Imamo tri utakmice za sedam dana u martovskom terminu, a fokus je na prvu sljedeću. To je duel sa Letonijom u Rigi. Imamo jako malo vremena za rad, svega par treninga, a to znači da ćemo morati više da pričamo. Momci koje sam pozvao dolaze iz velikih klubova i ozbiljnih liga. Sa nekima se znam iz mlađih selekcija i vjerujem da će bez problema prihvatiti način na koji želim da igramo. Za svaki uspjeh bitan je start, a ja se nadam da ćemo mi dobro startovati u kvalifikacijama. Glavni cilj je da budemo bolji nego u prošlim kvalifikacijama kada nijesmo imali nijednu pobjedu”, rekao je Radulović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име