Radulović
Selektor Crne Gore Miodrag Radulović saopštio je nakon sinoćnje utakmice sa Norveškom da je jedino čime nije zadovoljan rezultat, te da će da se bori do kraja kvalifikacija.

“Jedino čime nijesam zadovoljan je rezultat. Momci su potpuno ispoštovali ono što smo pripremali. Nije bilo vremena za veliki rad, da se sve zamisli sprovedu u djelo, prešli smo u formaciju 3-5-2 nakon samo jednog treninga. Mislim da smo ih iznenadili, nijesu imali rješenja za naš sistem u prvom poluvremenu, neutrali smo njihove napadače. Rekao sam kad sam dolazio da imam viziju kako bi Crna Gora trebalo da izgleda i u kojem sistemu, to smo večeras i prezentovali. Desio se trenutak nepažnje kod gola, loša korekcija, sve ostalo je bilo kako smo tražili. Prepustili smo im inicijativu, ali bili su bezopasni, međutim desio se taj pad koncentracije i kažnjeni smo. U drugom poluvremenu smo u svim segmentima bili bolji, imali četiri stopostotne šanse, ali ih nažalost nijesmo realizovali”, rekao je Radulović.

On je uvjeren da će Crna Gora biti konkurentna u nastavku kvalifikacija.

“Ovi igrači imaju potencijal i budućnost i nadam se da će poslije više zajedničkih treninga biti bolji, a pritom će kad nam se vrate povrijeđeni igrači i kvalitet biti veći. Još mnogo bodova je u opticaju, vidjeli ste da su Turska i Letonija remizirali, sad naša pobjeda u Rigi još više dobija na značaju. Čestitam momcima na borbi, mislim da su predstavili naš fudbal u najljepšem svjetlu. Ostaje žal zbog poraza, ali pred nama je lijepa perspektiva. Najvažnije je da igrači budu zdravi, budite sigurni da će imati još što da kažu u ovoj grupi. Žao mi ih je, utučeni su, ali rekao sam im da dignu glavu, osvjetlali su obraz crnogorskog fudbala. Ako treba da se izgubi, onda treba izgubiti na ovakav način”, kazao je Radulović.

17 KOMENTARI

  1. Igra mora da bude takva kao da idemo na pobjedu…Presing nismo imali,nigde normalnog pasa,nigde kretnje, stalno prazan šesnaesterac i situacije da nemaš nikog da te isprati…Dvije duge lopte su prošle,sve ostalo žalosno…Ispucavanje golmana prejadno,pozicioniranje golmana i odbrane užasno…Mora kompaktno da se igra,kome nije do toga – hvala i doviđenja, ima igrača još.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име