Radulović
FSCG: Radulović
Miodrag Radulović, selektor crnogorske fudbalske reprezentacije, kazao je nakon poraza da su pripremne utakmice sa BiH i Izraelom dobro došle našoj reprezentaciji.

“Poraz nije prijatan, ali nakon svega, kad se podvuče crta, ove dvije utakmice su nam donijele dosta toga. Prije svega u momentu kad treba da proširimo sastav. Dobili smo nekoliko igrača koji mogu da konkurišu za mečeve u septembru, a imali smo korist i od povratka Marka Vešovića, kao i Marka Jankovića“, rekao je Radulović.

On se osvrnuo i na snagu Izraela.

“Mlađi igrači koji su sad bili došli su da osjete kako je igrati na ovom nivou. Naišli smo na Izrael koji je igrao u praktično punom sastavu, sa Zahavijem iz PSV-a, Solomonom iz Šahtjora, Nathom koji je u Partizanu, igračima iz Vitesea, Genta… Mislim da su u ovom trenutku prejaki za nas i teško bi bilo koja ekipa poslije 15 sastanaka mogla da im suprotstavi. Nisam zabrinut, iako niko ne voli da gubi”, kazao je naš selektor.

Na kraju, kako on smatra, dobro se vidjelo na ovim utakmicama ko može a ko ne može.

“Ali, imala je poentu ova utakmica. Tačno smo vidjeli ko može, ko ne može. Igrači iz manjih liga mnogo teže podnose ovaj ritam, teško se prilagođavaju na brzu igru, na duel igru koju je diktirao Izrael. U prvom poluvremenu smo mogli donekle da pariramo, ali kako je vrijeme odmicalo bilo je toga sve manje. Poremetila nas je i iznuđena izmjena Tomaševića, i Simić je imao tegobe sa disanjem, žalio se i Vešović, tako da nam je malo bilo šest izmjena. Bio je mnogo jak tempo za prijateljsku utakmicu”, istakao je Radulović.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име